Subscribe Us


EMLAKÇILARA DENETİMLER BAŞLADI


 

Mersin Tüm Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, meslektaşlarına denetimlere başladı.

Başkan Canpolat, Ticaret Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren "Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’ne" göre eksikleri bulunan meslektaşları uyararak eksiklerini tamamlamaları ve cezai işleme maruz kalmamaları için bilgilendirmede bulundu.

Mersin Tüm Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat şunları söyledi;

Bugün METEMO ailem ile beraber, benim de 1990 yılında mesleğe ilk başladığım toplu konut bölgesi olan ve adeta bir hayat okulu gibi bizlerin bugünlere gelmesini sağlayan Güneykent ve Halkkent bölgelerimizdeki meslektaşlarımızın ofislerine uğrayarak ziyaretlerimizin startını vermiş olduk. Bağlı olduğumuz Ticaret Bakanlığı’mız tarafından yürürlüğe giren "Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’ne" göre eksikleri bulunan meslektaşlarımızı uyararak eksiklerini tamamlamaları ve cezai işleme maruz kalmamaları için bilgilendirmede bulunduk. Ayrıca hal ve hatırlarını sorarak karşılıklı yüzyüze sohbet etme imkanını bulduk.

Üyelerimizin bizlere göstermiş oldukları candan, içten misafirperverlilerinden dolayı meslektaşlarımıza METEMO ailem adına ayrı ayrı teşekkür eder, tüm meslektaşlarımıza sağlıklı ve hayırlı bol kazançlar dilerim."

Yorum Gönder

0 Yorumlar