Subscribe Us


BÖYLE EĞİTİMCİYE CAN KURBAN

YAKUP BONCUK- Tarsuslu eğitimci yazar  Taha Ramazan Üresin bir öğrencimizin Bursu için kitaplarını  dün TARDOBDER binasında imzaladı.

Etkinliğe TARDOBDER başkanı Ümran Yıldırım ile dernek üyeleri ve kitapsever Tarsus halkı büyük ilgi gösterdi. Ümran Yıldırım  “Yazarımızın İmza gününde elde edilen gelir bir gencimize eğitim bursu olarak verilecektir. “ dedi.

TEŞEKKÜRLER

Tarsuslu  Yazar Taha Ramazan Üresin'in İnsan Gözüyle İnsan Adlı Kitabının İmza Günü etkinliği Dernek binasında yapıldı .

İmza Gününe muhteşem bir katılım oldu . Kitap Severler Kitapları alarak Yazar Taha Ramazan Üresin'e İmzalatmak İçin adeta birbirleri ile yarıştılar bu güzel etkinlikte Kitaplardan Elde Edilen Gelirin Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneğine kalacağını ve bu gelirle İhtiyaç sahibi bir öğrenciye Yardım edilecek olması İlgiyi dahada artırdı.

Tardobder Başkanı Ümran Yıldırım ‘’Yazar Taha Ramazan Üresin'i bu duyarlı davranışı bizleri çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ederiz ve bu gün bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan dernek üyelerimize ve misafirlerimize Tardobder yönetim kurulu adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yine Tardobder olarak hep beraber daha çok güzel şeylere imza atacağız ‘’ dedi.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar