Subscribe Us


TARSUS EMŞAV GAZETECİLERLE TANIŞTI


 TARSUS HABER- Kısa adı EMŞAV olan  Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Vakfı Tarsus şubesinin yeni yönetimi yeni hizmet binasında basınla tanıştı.

Kısa bir süre öncesine kadar Zekeriya Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı EMŞAV’da Yılmaz’ın genel merkez teşkilat başkan yardımcılığı görevine getirilmesiyle Tarsus şube başkanlığına İbrahim Özdemir getirildi.

Yakup Boncuk’un haberine göre, EMŞAV’ın Tarsus şubesi hizmet binası da Küçükminare Cami karşısından Eski Maliye Sarayı yanındaki binaya taşındı. EMŞAV yönetimi hem yeni binalarını  ve hizmetlerini gündeme getirmek, hem de yönetimin basınla tanışması adına bir toplantı düzenledi.

Tarsus şube başkanı İbrahim Özdemir, “Tarsus’ta üç yıldır faaliyetteyiz. Görevi devraldığımız başkanımız Zekeriya Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Hizmet bayrağını ben ve arkadaşlarım daha da yükselterek taşıyacağız. EMŞAV’da görev almak sevgi ve gönül işidir. Emniyet mensubu şehitlerimiz gibi asker şehitlerimizde bizlerin gönlünde değerlidir. Biz şehitlerimizin yakınlarına destek olurken onların sorunlarının çözümünde de yanlarındayız. Bize Mersin il Emniyet Müdürümüz Mehmet Aslan ve Tarsus ilçe Emniyet Müdürümüz Ebubekir Fil her zaman yakın olmuş destek vermiştir. Kendilerine de teşekkür ediyorum. Tarsuslu şehit 9 Emniyet mensubumuzu dualarla anıyoruz. 11'de gazi Emniyet mensubumuz var. Hepsi de gönlümüzde yer etmiş kardeşlerimizdir” dedi.

Konuşmalar ve tanışmadan sonra EMŞAV Gençlik Kolları başkanı Necip Efe Yılmaz, Kur’an okuyarak şehitlerimiz ve kaybettiğimiz tüm Emniyet mensupları için dua etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar