Subscribe Us


HALTER ŞAMPİYONU İL GENÇLİK MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ


 

MERSİN HABER- Görme engelli Sporcumuz Mihriban Boyacı  Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Öztürk’ü ziyaret etti. Engelli komisyonu başkanı Duesun Arslan ‘’Türkiye halter Şampiyonası’nda birinci olan görme engelli sporcumuza ilçe Spor müdürümüz tebriklerini ilettiler. Yaklaşık iki ay sonra Mısır’da yapılacak olan halter Şampiyonası’na hazırlanacak olan Mihriban Boyacı  İl Gençlik Spor ilçe müdürümüz  Mehmet Öztürk özel bir halter hocası verilecğini söyledi.

Yaklaşık iki ay boyunca özel hocayla Dünya Şampiyonası’na hazırlanacak olan görme engelli sporcumuz Mihriban Boyacı ile birlikte şampiyona hakkında sohbet etti.

Mihriban Boyacı, gerçekten engelli camiasına örnek olacak. Bir kişilik bu yıl yapılan üniversite sınavında çok yüksek 1.lik alarak ilk 3000’e girdi .

Üniversite tercihlerini yapan Mihriban bir aksilik olmazsa Boğaziçi Üniversitesi’ne yerleşecek ve hem spor alanında hem de eğitimde Tarsus’un ve tüm engelli camiasının gururu oldu.

 Bende Tarsus Emgelliler Platform Başkanı olarak kendisine engelli camiası adına teşekkür ettim ve tebriklerimi ilettim inşallah İlerde daha büyük başarılar sağlayarak bizi ve bütün Türkiye’yi mutlu edecek ‘’ dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar