Subscribe Us


MGC BAŞKANI TEPE’DEN TAZİYE


 Tarsus-Adana-Gaziantep oto yolunda meydana gelen bir kaza sonrası başka bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver’e Allah’tan rahmet dileriz.

Kaza nedeniyle  MEDYAD başkanı Okan Çalışkan ve  MGC Başkanı Tepe’den taziye yayınladı.

Kaya Tepe ‘’İHA muhabirleri Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver’e Allah’tan rahmet, başta İhlas Haber Ajansı çalışanları olmak üzere tüm basın camiasına başsağlığı diliyoruz.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı ve TGF Başkan yardımcısı Rüstem Kaya Tepe,MGC yönetim kurulu adına açıklama yaparak,baş sağlığı mesajı yayınladı.

“Adana-Gaziantep oto yolunda meydana gelen bir kaza sonrası başka bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver’e Allah’tan rahmet diliyoruz.
Basın camiası olarak acımız büyüktür,gazeteci meslektaşlarımız daha ömürlerinin baharında meslekleri uğruna hayatlarını kaybetmişlerdir.

Başta kederli aileleri ve  İhlas Haber Ajansı çalışanları olmak üzere tüm basın camiasına Mersin Gazeteciler Cemiyeti olarak başsağlığı dileriz” dedi.

MEDYAD başkanı Okan Çalışkan da sosyal medyadan taziye yayınladı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar