Subscribe Us


TARSUS TİCARET BORSASINA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ VERİLDİ


TARSUS-HABER-Türkiye’deki birçok Borsa içinde adını ön plana çıkaran Tarsus Ticaret Borsası hak ettiği bir ödüle layık görüldü. TOBB tarafından Tarsus TTB Birincilik Ödülü  layık görüldü.

Geçtiğimiz gün Ankara TOBB merkez binasında gerçekleşen TOBB Akreditasyon Sertifika töreninde Tarsus Ticaret Borsası Birincilik Ödülü verildi.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve ekibini öncelikle tebrik ediyoruz.

Tarsus’un STK’sına  Birincilik Ödülü  TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından takdim edildi. Tarsus Ticaret  Borsası  Başkanı Murat Kaya bu ödülle gerçekten mutlu oldu.  Mutluluğunu ifade ederken “Borsamızda hizmet kalitesi yönünden tamamlanan denetim ve incelemeler neticesinde Tarsus Ticaret Borsası 1.lik ödülünü almaya hak kazanması bizleri sevindirdi. Bu ödülü almamızda emeği geçen  yönetim kurulu, meclis üyeleri arkadaşlarıma, genel sekreterime, akreditasyon sorumlularıma, borsa çalışanlarıma teşekkür ederim." diyerek sevincini dile getirdi..

TÜRKİYE’NİN YILDIZI

Borsa Başkanı Murat Kaya, yapılan törenin oda ve borsaların sunduğu  hizmetler açısından önemli olduğunu belirterek "Bağımsız denetim kuruluşu Türk Loydu tarafından denetlenen ve TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında tüm oda ve borsaların çalışmalarını takip eden bu kurum yaptığı denetimler ve incelemeler sonucunda Tarsus Ticaret Borsası döneminde tüm Türkiye'de borsalar arasında 1. sırada yer almıştır." dedi.

Ankara’da düzenlenen törene Başkan Murat Kaya ile birlikte Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Genel Sekreter Hasan Şanlı, Akreditasyon Sorumluları Elif Köksal, Ezgi Fındık Güngör ile borsa personeli Ali Fuat Tekeli katıldı.

Bizde Tarsus’un gururu olan Tarsus Ticaret Borsası başkanı, yönetimi ve personeline teşekkür ediyor kendilerini kutluyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar