Subscribe Us


TOROSLAR’DA KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, asfalt programı kapsamında aralıksız çalışıyor. Kent merkezinde birçok noktada çalışma yapan ekipler, kırsal yollarda da çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Ekipler Toroslar ilçesi Arslanköy Mahallesi’nin Başpınar, Beşiktaş, Yıldız Caddeleri ile Atlılar/Alanyalı grup yollarını yeniledi.

Çalışmalar kapsamında ekipler, Toroslar ilçesi Arslanköy Mahallesi Başpınar Caddesi’nde 3 bin 700 metre, Beşiktaş Caddesi’nde 800 metre, Yıldız Caddesi’nde 600 metre olmak üzere toplam 5 bin 100 metre uzunluğundaki yolda, sathi asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı. Ekipler, Atlılar/Alanyalı grup yolunda ise 7 bin 800 metre uzunluğundaki yolda,çift kat sathi çalışma gerçekleştirdi. Toplamda 12 bin 900metre uzunluğundaki yol asfaltlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Üretici çalışmalardan memnun

Kırsaldaki birçok noktada yolların altyapı ve üstyapı iyileştirmelerini sürdüren ve farklı ilçelerde de yol yapım faaliyetlerine devam eden yol yapım ekipleri, asfalt temel hazırlığının ardından sathi kaplama asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor. Zemin hazırlığının tamamlanmasının ardından ekipler, yolların sathi asfalt çalışmalarını yaparak, vatandaşların daha rahat ulaşım sağlamalarını hedefliyor. Öte yandan, yayla yollarında yürütülen sathi asfalt çalışmaları, mahallelerde tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlar tarafından da beğeni ile karşılanıyor.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar