Subscribe Us


LÖSEV, 14 Şubat için “Nasıl bir hediye seçsem?” Sorusuna Alternatif sundu

LÖSEV, 14 Şubat için “Nasıl bir hediye seçsem?” Sorusuna iyilik dolu bir alternatif sunuyor. Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkân, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi “İyilik ile sevgi birleşti ve biz size âşık olduk” mesajı ile sizi iyiliğe davet ediyor. 


 Lösemili çocukların anneleri ve lösemiyi yenmiş gençler tarafından sevgiyle üretilmiş, birbirinden renkli alternatifler sizleri bekliyor. LSV Dükkân Markası ile satışa sunulan ürünlerin satışından elde edilen kaynak, lösemili çocukların tedavisinde kullanılması hediyelerin değerini paha biçilmez yapıyor. LSV Dükkân ‘da doğa dostu bez bebekler-oyuncaklar, rengârenk çantalar, yastıklar, eğlenceli ev aksesuarları, içi iyilik dolu ve sevgi tasarımlı yüzlerce alternatif ürün sizi bekliyor. 

Sevdiklerinizin ismine özel, mesajınızla iletilecek LÖSEV Yaşam Sertifikalarıyla sevgi dolu bir sürpriz yapabilir ya da bu özel günü daha da tatlandırmak için sevginiz kadar saf, katkısız, özel üretim çikolata ve kurabiyeleri tercih edebilirsiniz. Sevdiklerinizi LSV Dükkân ürünleri ile mutlu edin; hem çocukları yaşatın, hem sevgi ve mutluluğu çoğaltın! Hediye seçenekleri için www.lsvdukkan.com adresini ziyaret ederek internet üzerinden sipariş verebilir ya da Ankara, İstanbul, Antalya ve Adana’da bulunan LSV Dükkânlarımızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar