Subscribe Us


TARSUS BELEDİYESİ'NDEN 14 ŞUBAT'A ÖZEL ÇALIŞMA:GÖSTER SEVGİNİ


Tarsus Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir fotoğraf platformu hazırladı.

Vatandaşların hatıra fotoğrafı çekebileceği sevgi temalı platform yoğun ilgiyle karşılandı. Tarsus Belediyesi ayrıca köylerde yaşayan küçük üreticileri desteklemek adına nergis çiçeği aldı, çiçekleri vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.

Tarsus Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında bugün bir dizi etkinlik düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, şehrin yoğun noktası olan Yarenlik Alanını süsledi.

Vatandaşlar, alanda kurulan sevgi temalı dev platforma yoğun ilgi gösterdi. Cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı çeken genç çiftler ve çocuklarıyla gelen ebeveynler, sevdikleriyle o anı ölümsüzleştirdi.

NERGİS ÜRETİCİLERİ DESTEKLENDİ

Tarsus Belediyesi bunun yanı sıra köylerde yaşayan küçük üreticileri desteklemek amacıyla onlardan satın aldığı nergis çiçeklerini ve atölyelerinde üretimini sağladığı süs bitkili seramik saksıları alarak vatandaşlara dağıtımını sağladı. Böylece Tarsus Belediyesi, üreticinin emeğinin karşılığını vererek alınan ürünleri değeri fiyatında almış oldu.

Ayrıca, Tarsus Belediyesi Hayvan Dostu belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdürürken, sevgi temasıyla gerçekleştirdiği programlarının yanı sıra alanda kurduğu stand ile vatandaşlara ücretsiz mama dağıtımını sağladı.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar