Subscribe Us


BAŞKAN SEÇER, TARSUS 'TAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Başkan Vahap  Seçer, Tarsus ilçesi Karabucak mevkiinde yer alan MESKİ Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Seçer, yeleğini giyip tesisi gezdi. Seçer, daha sonra Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’nde de pazar esnafı ile bir araya geldi, vatandaşlarla selamlaştı.

Seçer, Tarsus Atıksu Arıtma Tesisi’nde yaptıkları yenileme çalışmalarıyla ilgili olarak, “Arıtmalar canlı organizmalar gibi. Çalışıyor sistem ve arıza verebiliyor ya da sistem içerisindeki bazı parçalar eskiyebiliyor ya da demode oluyor. Daha yeni bir teknoloji kullanmanız gerekiyor. Çevre sağlığı açısından arıtma tesislerimizi önemsiyoruz. Tarsus’tan Anamur’a kadar, Çamlıyayla’dan Mut’a kadar her bölgemizde hiçbir ayrım yapmadan bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Atıksu arıtma tesisinden elde edilen temiz suyun tarımda ve bahçe sulamada kullanılabilmesi yönünde de çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Seçer, “Buradan temiz su elde ediliyor ve bu tarımda pekâlâ kullanılabilir. Bahçe sulamada kullanılabilir. Arkadaşlarımız bu yönde de çalışma yapıyor” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesi Karabucak mevkiinde yer alan MESKİ Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Seçer, yeleğini giyip tesisi gezdi. Seçer, daha sonra Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’nde de pazar esnafı ile bir araya gelip, vatandaşlarla selamlaştı.

 

Başkan Seçer, Tarsus Bağlar mahallesinde

çiçekler ve Türk Bayrağı tablosu ile karşılandı

Başkan Seçer’e saha gezisi sırasında MESKİ Genel Müdür Vekili İrfan Korkmaz, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi Meclis Üyeleri, MESKİ bürokratları ve daire başkanları eşlik etti. MESKİ Atıksu Arıtma Tesisi incelemesinin ardından Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’ne gelen Başkan Seçer’i Bağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Altundağ ellerinde çiçeklerle karşıladı. Başkan Seçer’e Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tarsus Bağlar İtfaiye Şubesi itfaiyecileri de Türk Bayrağı tablosu hediye etti.


Yorum Gönder

0 Yorumlar