Subscribe Us


TARSUS BORSASINDAN KANDİL KUTLAMASI


Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Berat Kandilini kutladı. 

Bu hayırlı gecenin Yaradan’ın affına sığınmak ve bağışlanma niyaz etmek için bir fırsat sunduğunu belirten  Başkan Murat Kaya mesajında; “Berat Kandili gibi mübarek gün ve geceleri manevi olarak değerlendirmemiz, hayatımızı daha yaşanabilir kılmamız, karşılıklı sevgi, yardımlaşma, merhamet ve hoşgörümüzün de güçlenmesine vesile olacaktır. 

Zihinlerimizin berraklaştığı ve gönüllerimizi aydınlandığı güzide gecelerden bir tanesi, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın habercisi olan Berat Kandilini tekrardan idrak edecek olmanın sevincini yaşıyoruz. Özellikle içerisinde bulunduğumuz Bu zorlu pandemi sürecinde Berat Kandili’nin vereceği huzura ve umuda ülke olarak çok ihtiyacımız var. Bu mübarek günde tüm insanlığı etkileyen Koronavirüs hastalığının biran önce sona ererek sağlıklı bir yaşama geri dönülmesini, vatanımızın ilelebet korunmasını, milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını, tüm İslam coğrafyasının huzur içinde yaşamasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.  

Bu duygu ve düşüncelerle başta üyelerimiz olmak üzere halkımızın, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu kutlu gecenin herşeyden önce sağlık, huzur, bereket ve tüm insanlığa güzellikler  getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

 

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Ekincioğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; 

Gönüllerimize ilahi bereket ile rahmet bahşeden ve on bir ayın sultanı Ramazan Ayının müjdecisi Berat Kandili biz inanlar için bir fırsat, bir muhasebe gecesidir. İnananlara kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, günahlardan arınmaları, Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmaları gerektiğini bir kere daha hatırlatmaktadır. tüm üyelerimizin ve halkımızın mübarek Berat Kandil’ini kutluyor, mağfiret gecesi olarak da bilinen bu mübarek gecenin insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.’’ Dedi. 


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar