Subscribe Us


TİY BAŞKANI KIRBIYIK BASINLA BİR ARAYA GELDİ

 


TFF 2. ligde yer alan şehrimiz temsilcisi Tarsus İdmanyurdu kulüp başkanı Şahin Kırbıyık, dün  geniş  kapsamlı bir toplantı yaptı. 

Bu toplantıya Tarsus basınının yanı sıra Mersin’den de çok sayıda gazeteci katıldı. Toplantıda Kulüp müdürü Cumali Kırbıyık ve TİY yönetiminden bazı yöneticiler de yer aldı.

Kırbıyık, göreve gelmeden önce ve göreve geldikleri 9 Mart’tan bu yana Tarsus idmanyurdu için 5 milyon liraya yakın para harcadığını belirterek “Kısa sürede Tarsus idmanyurdu için neler yapabiliriz onu planladık. Şu sıralar TİY Kocamaz stadı yanına yeni tesisler ekler yaptırıyoruz. Burada futbolcularımız daha rahat edecek.  Tarsus Belediye Başkanımız ile uyum içindeyiz. Bir sorunumuz yok, başkandan maddi değil, manevi destek bekliyoruz. Tarsus idmanyurduna kalıcı büyük bir spor kompleksi yaptırma düşüncemiz var.  Belediyeye ait İncirlikuyu köyünde 50 dönüm arazi bu projemiz için uygun.. Burayı başkandan talep edeceğiz. Buraya kalıcı bir tesis yaptıracağız, içine stad yaptıracağız” diyerek  store,  gazete, dergi ve altyapı konularında görüşlerini açıkladı.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

HABER . YAKUP BONCUK

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar