Subscribe Us


TARSUS BTP’DEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI


 Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Tarsus İlçe Başkanı Metin Karataş,  Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  

BTP Tarsus İlçe Başkanı Metin Karataş, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Cennet Annelerin ayakları altındadır. Çünkü; insanlık, medeniyet onların omuzlarında yükselir” dedi.

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) ilçe Başkanı Metin Karataş, partisi adına Anneler Günü mesajında şunları kaydetti: “Cennet Annelerin ayakları altındadır. Çünkü; insanlık, medeniyet onların omuzlarında yükselir. Sağlam bir aile yapısı olmadan milletlerin ayakta kalamayacağı bilinen bir hakikattir. Toplumumuzun temeli olan aile yapısı, aynı zamanda çocukların ilk eğitimlerini aldıkları çatıdır. Her anne bu anlamda; ilk öğretmen’dir. Devlet, kadını iyi yetiştirerek çocuklarına örnek olmalarını sağlamalıdır. Milli Devlette kadın her şeyden önce annedir. Aile içinde çocukları yetiştirmekle mükellef olan kadının, bir de onların masraflarını nasıl karşılayacağını düşünmesi doğru değildir” dedi.

 

Merhum Prof. Dr. Haydar Baş’a ait projede “Milli Ekonomi Modeli Anne ve Kadınlarımıza büyük imtiyazlar getirmiş olan bu tez 2005 yılında Bağımsız Türkiye Partisinin programına alınmış, BTP İktidarında Milli Ekonomi Modelinin uygulanacağı deklere edilmiştir. Bağımsız Türkiye Partisinin Milli Ekonomi Modeli gereği ile Anne ve kadınlarımıza aşağıdaki hakları vermek devlet olmanın bir gereğidir” diyen başkan Metin Karataş şöyle devam etti:

 

“. Başta anneler olmak üzere tüm ev hanımları işçi statüsüne kavuşturularak 1.500TL maaşı 1.000 TL vatandaşlık maşı olarak toplamda 2.500 TL Maaşa bağlanıp bu şekilde her türlü sağlık ve sosyal hizmetlerden istifade edebilmeleri sağlamak.

• Her doğan çocuk için sağlık bakımı dahil olmak üzere ailelerine 500 TL çocuk parası vererek,

• Doğum yapan her anneye 15.000 TL doğum ikramiyesi vererek,

• Kimsesiz yaşlı kadınlara maaş bağlayarak geçimleri devletin garantisi altında alınıp

Annelerimizin ev kadınlarımızın yüzünün gerçekten güleceği huzurlu,refah içinde bir ülke temennisi ile Annelerimizin Anneler Gününü kutlarım” dedi.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar