Subscribe Us


KAYMAKAMDAN EMEKLİ DERNEKLERİNE KUTLAMA ZİYARETİ



 HABER- YAKUP BONCUK

30 Haziran Emekliler Günü nedeniyle Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, kentimizdeki emekli derneklerine kutlama ziyaretinde bulundu.

TÜM EMEK DER'E ZİYARET

Kaymakam Otcu ilk önce Tüm Emek-Der ilçe binasına giderek burada başkan Bülent Gözener ile görüştü. Gözener, kaymakam Otcu’yu derneğe gelişinde çiçekle karşıladı. Kaymakam Otcu da, Bülent Gözener ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına ve üyelere kutlamada bulundu “Emekliler bizlerin değeridir. Bu ülkeye hizmet etmiş ve bugün emekli olarak yaşamlarını sürdüren  vatandaşlarımıza sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

TÜED’E ZİYARET

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, daha sonra Türkiye Emekliler Derneği’ne (TÜED) ziyarette bulundu. Otcu, burada dernek ikinci başkanı Arif Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek emekliler gününü kutladı. 

Arif Kılınç’da kaymakam Otcu’ya, Ankara’da bulunan başkan Ömer Kurnaz’ın selamlarını iletti. Otcu, kutlama ziyaretinde ayrıca geçen hafta seçim yaşayan ve yeniden başkanlığa seçilen Ömer Kurnaz ile yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar