Subscribe Us


TİY BAŞKANI KIRBIYIK ''BENDE SİYASET YOK, SPORU DAHA ÇOK SEVİYORUM''


 

Tarsus Haber- Tarsus idmanyurdu başkanı Şahin Kırbıyık,  önceki gün canlı yayına katıldı.

Kırbıyık “Tarsus sevdası için çıkıp geldim. Tarsus idmanyurdunu yaşatmak için elimi taşyın altına koydum. Siyasilerden bir yardım göremedim. Bunun acısını Tarsus halkı çekiyor. Elimizden geldiğince mücadele edeceğiz ve acı çektirmeyeceğiz. Tarsus idmanyurdu için üzülende var sevinende. Ben Şahin kırbıyık olarak  Tarsus idmanyurdunu kalıcı ve başarılı kılmak süper lige kadar taşımak istiyorum. Ne mülki yetkiliylerden, ne ticari ilişkisi olan işadamlarından yardım görmüyoruz.

Ben 34 yıldır Tarsus’tan uzaktım. Benim mizacımda siyaset yok, o nedenle çok sevdiğim sporla ilgileniyorum. Ben ticaret adamıyım pratik olurum hizlı sonuç almak isterim.'' DEDİ.

DİĞER AÇIKLAMALAR:


TESİSLERİN YENİLENMESİ

TİY kulübüne Başkan olduktan sonra tesislere ve futbolcuların kalacağı yerler stad dahil her harcamayı yapıyorum. birkaç milyondan fazlasını harcadım. İşime verdiğim zamanın çoğunu Tarsus idmanyurduna veriyorum. Neyi nereye vereceksin, ne harcayacaksın bilmek gerek.

TRANSFER

Tarsus idmanyurdunu güçlendirmek için çalışıyoruz. Sinan Durmuş ilk çilek, ikinci çilek Cenk Eren olacak.  Sinan Durmuş’un maliyeti bizde kalsın. Şu ana kadar 11 oyuncu ile anlaştık. İşadamları azda olsa destek verirse takımımızı süper ilg etaşırız. bunun güzel örneği Alanyaspordur. Alansyasporun sponsurluğunu kabul etmiştim bir dönem.

Cenk Eren milli kalecidir, süper lig kalecisidir. biz parayı önemsemiyoruz, şampiyon olacak bir kadro kurmak için  elimizitaşın altına koyduk. Kulübüne 500 bin TL ödeyeceğiz.

STORE

Tarsus idmanyurdu taraftarı, vatandaş,halk destek olmalı. Storede en çok yine gariban dediğimiz kesim alışveriş yapıyor. Bu Tarsus ’un parası çok olan, zengini gelip almıyor. Storeyi şereflendirmiyorlar.

 Tarsus idmanyurdunu şirketleştirmek istiyoruz. dernekler yasası ile karar almak zor. Ben A.Ş. yönetimini iyi bilirim. A.Ş. ile hızlı işler yapılır, başarılı sonuçlar alınır.

 

''BENİ SİTEMEYENLER  VAR!''

Beni istemeyen bir grup var. Bunları tahmin ediyorum. Onlara sosyal medyadan sataşma olursa tedirgin olup cevap veriyorum. Onlar aileme kadar uzanmaya çalışıyor, bu beni üzüyor. benim siyasette veya ticarette Tarsus’tan bir para kazanma derdim yok.

 

ERKUT KUZEYMAN'A RAHMET DİLERİM

98 yıllık tarihimizde bir tek Erkut Kuzeyman dönemi güzel geçmiş Allah rahmet eylesin. Biz şu an bitmek üzere olan bir takımı devraldık. Kombine bilet satılacak. Acele etmeyin.

Biz gelirken yeni sponsorlar olmak isteyenler vardı. Belediye Başkanımızda sponsor olacak kişi veya kuruluşlar olduğunu söyledi. Ama belediyeye yönetim geçince  sponsorlar çekildi. Şimdi biz varız ve yeni sponsor yok.''

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar