Subscribe Us


BOZDOĞAN, TARSUS İDMAN YURDU VAR OLDUKÇA DEVAM EDECEĞİNİ BİLDİRDİ



 

BOZDOĞAN, TARSUS İDMAN YURDU VAR OLDUKÇA DEVAM EDECEĞİNİ BİLDİRDİ.

 

..

Tarsus belediye başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu var oldukça devam edeceğini bildirdi.

TFF, Misli.com 2. Lig’de müsabakalar 4-5 Eylül 2021 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlayıp, normal sezon 30 Nisan 2022 tarihinde sona erecek.  TİY kulübünden yapılan  yazılı açıklama şöyle:

2021-2022 Sezonunda mücadele edecek takımımızın şampiyonluğa ulaşmasını sağlamak ve bir üst lige terfi edebilmesi için elini taşın altına koyan Kulüp Başkanımız H. Şahin Kırbıyık’ın destek ve öncülüğünde, transfer komitesi tarafından teknik ekibimizin tespit ettiği mevkiler için uygun görülen futbolcular ile görüşmeler sürdürülmektedir.

İç transferde görüşülen futbolcu kardeşlerimiz ile anlaşmalar sağlanmıştır. Takıma yeni katılacak futbolcularla daha da güçlenip yeni sezona fırtına gibi başlanması amaçlanıyor. Cumhuriyetle yaşıt güzide kulübümüz Tarsus İdman Yurdu’muzun başarısı için Kulüp Başkanımız H. Şahin Kırbıyık yoğun iş temposuna rağmen,  verdiği sözün arkasında durmak adına, sahada iyi mücadele eden, oynadığı futbol ile seyir keyfi veren ve sonuca giden bir takımı inşa etmek için gecesini gündüzüne katarken, bizlerde yönetim kurulu üyeleri olarak kendisine ihtiyaç duyulan her durumda yardımcı olmak ve eksiklikleri tamamlamak için gerçekleştireceğimiz toplantılar ile kendisine yardımcı olmak gayretini güdüyoruz.

Bu kapsamda 2021-2022 Sezonuna iyi bir başlangıç yapabilmek ilk hazırlık kampımın rakımca yüksek oksijen deposu niteliği taşıyan Kızılcaham’da yapılması planlanırken, buradaki kamp kadrosu teknik ekibimiz futbolcu ve yardımcı personelimizle birlikte yaklaşık 40 kişiden oluşacak.

Ayrıca yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden beş yöneticinin istifaları kabul edilip bu yöneticilerimizin yerine yönetim kurulu yedek listesinde yer alan Sn. Selami Arıcı, Sn.Tolunay Duman, Sn. Gani Nazligül, Sn.Yahya Kızıltaş, Sn.Ferit Çetiner getirilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.’’

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar