Subscribe Us


TARSUS’TA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ


- Tarsus Kaymakamlığı'nın bu yıl da düzenleyecek olduğu 15 Temmuz Şehitlerini anma programında  Kaymakamlık karşısındaki alandaki tören yapılacak.

 15 Temmuz Şehitleri Anma,Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle Kaymakamlık karşısındaki alandaki törende yine kalabalık bir halk topluluğu katılım gösterdi. Kaymakam Kadir Sertel Otcu ‘’15 Temmuzda kahraman milletimizin verdiği sınav ve günlerce tuttuğu demokrasi nöbeti bütün dünya tarafından gıpta ile izlenmiştir’’ dedi.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Anayasal düzeni yıkmak, temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmak amacıyla FETÖ/PDY Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi düzenlenen hain darbe teşebbüsü ve vatanımızı işgal girişimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine canlarını hiçe sayarak sokaklara ve caddelere akın eden Aziz Milletimizin kararlı duruşu ve demokrasiye sahip çıkma iradesi sayesinde bertaraf edilmiştir.

Kahraman Milletimizin verdiği bu sınav ve günlerce tuttuğu demokrasi nöbetleri bütün dünya tarafından gıpta ile izlenmiştir.

Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve Asil Milletimizin mücadele, dua ve destekleriyle; ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bir ve bütün olacağız. Birlikte demokrasimize güç verecek, şehitlerimizin aziz hatıralarına ve kanlarıyla aziz kıldıkları bu topraklara sahip çıkmaya devam edeceğiz.

15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle;

15 Temmuz'un yıl dönümünde, bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile 15 Temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren ve darbeye karşı direnişin timsali haline gelen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR’i ve tüm demokrasi şehitlerimizi ve Bedir’den Malazgirt’e, Çanakkale’den Büyük Taarruza ve 15 Temmuz’dan günümüze kadar şehit verdiğimiz tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ederken gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyor, Aziz Milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum.

Kadir Sertel OTCU

Tarsus Kaymakamı


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar