Subscribe Us


- BÜYÜKŞEHİR’DEN, CUMA NAMAZI ÇIKIŞI VATANDAŞLARA SU VE GÜLSUYU


 

- CAMİLER VE MEZARLIK ALANLAR, BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN DÜZENLİ ŞEKİLDE TEMİZLENMEYE DEVAM EDİYOR

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı mezarlık birimi ekipleri, hava sıcaklığının oldukça arttığı şu günlerde Tarsus’ta Cuma namazı çıkışında merkez camilerde, vatandaşlara su ve gülsuyu dağıtıyor.

 

Her hafta Ulu Camii sabit olmak üzere, kent merkezinde bulunan en az 3 merkez cami de namaz çıkışı vatandaşlara su ve gülsuyu dağıtan Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlık Birimi ekipleri, bir taraftan da tüm camilerin ve mescitlerin temizliklerini program dahilinde yapıyor. İbadethanelerde bulunan halıları makinalar vasıtasıyla yıkayan ekipler, tüm noktaları dezenfekte edip temizliyor.

 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un en büyük kabristanları olan Şehir Mezarlığı, Güney Mezarlığı ve Sucular sınırları içerisinde bulunan Eshab-ı Kehf Şehir Mezarlığı’nda rutin bakım çalışması gerçekleştirirken, bir taraftan da program dahilinde bağlı mahalle mezarlıklarında da genel çevre temizlik faaliyetlerini uyguluyor.

 

Büyükşehir ekipleri, Tarsus ve bağlı mahallelerde olduğu gibi Çamlıyayla’da da mezarlık temizlik çalışmasını yerine getiriyor. 

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar