Subscribe Us


BÜYÜKŞEHİR ÇAMLIYAYLA’DA SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKTI


 

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde sokak hayvanlarına sahip çıkan hayvansever kadına Mersin Büyükşehir Belediyesi mama desteği verdi.

Çamlıyayla’nın Belçınar Mahallesi’nde bulunan Ayşe Güngör, çok sevdiği sokak kedilerinin aç kalmaması için, kendi imkanları ve temin ettiği mamalarla besliyor.

Yüzlerce kediyi beslemekte zorlanan 61 yaşındaki duyarlı kadına destek geldi. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen mamalar Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı tarafından, Ayşe Güngör’e teslim edildi.

 

Özellikle kış aylarında yaylacıların azalması nedeniyle sokak hayvanlarının da yiyecek bulmakta zorlandığı Çamlıyayla’daki kedilere sahip çıkmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Ayşe Güngör, “Hayvanları çok seviyorum. Elimden geldiğince, imkanlarım ölçüsünde onlara yiyecek veriyorum. Özellikle kış aylarında hayvanlar yem bulmakta zorlanıyorlar. Bu konuda bana destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Vahap Seçer’e ve Çamlıyayla Belediye Başkanı sayın İsmail Tepebağlı’ya teşekkür ediyorum. Çoğu yavru olan yüzlerce kedinin beslenmesi konusunda diğer hayvanseverlerden de destek bekliyorum” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar