Subscribe Us


- BÜYÜKŞEHİR YENİCE KURS MERKEZİNE ALKIŞ


 Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Vahap Seçer’in eğitime verdiği önem doğrultusunda 8. sınıfta okuyan ve Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) hazırlanan öğrenciler için ilk kez Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nde açtığı kurs merkezi, yeni eğitim döneminde de çalışmalarına devam ediyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçen Yenice Kurs Merkezi’nden birçok öğrenci, geleceklerine şekil verecekleri sınav öncesi faydalanıyor. Önümüzdeki günlerde yeni hizmet binasında çalışmalarını sürdürecek kurs merkezinden yüzlerce öğrenci faydalanıyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Yenice Kurs Merkezi, öğrencilere rehberlik hizmeti de veriyor. Bu kapsamda rehber öğretmenleri bulunmayan ve Tarsus’a bağlı kırsal mahalleler arasında yer alan Kargılı Mahallesi’ndeki Şehit Mustafa Asım Uslu Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine yönelik ‘sınav kaygısı ve motivasyon’ semineri düzenledi.

 

Büyükşehir Belediyesi Yenice Kurs Merkezi Sorumlusu Okan Aslan nezaretinde, Kurs Merkezi Rehber Öğretmeni İpek Ay tarafından gerçekleşen seminerde, öğrencilerden gelen sorularda yanıtlandı.  

Yorum Gönder

0 Yorumlar