Subscribe Us


TARSUS TADER 9. YILINI KUTLUYOR


 

27 Aralık 2012 tarihinde kurulan TADER ( Ankara Tarsuslular Derneği) 9. Yılını kutladı.

Başkan Semih Özsu TADER’ in Kuruluşunun 9. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı…

TADER Başkanı Semih Özsu; ‘’HERŞEY TARSUS İÇİN, HEPBİRLİKTE EL ELE’’

Başkan Semih Özsu mesajında; ‘’Saygıdeğer Hemşehrilerimiz,AnkaraTarsuslular Derneğimizi Tarsus’umuzun Düşman İşgalinden Kurtuluş günü olan 27 Aralık 2012 tarihinde böylesine anlamlı günde kurduk.Bugün sizlerin bizlere duyduğu güven ve destekle 9. yılımıza girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Herkesin doğup büyüdüğü topraklara vefa borcunu yürekten hissetmesi gerektiğine inanıyoruz.İşte bu sebeple;’’Tarsus bizim için vazgeçilmez sevdadır’’.Derneğimizin kuruluşunda bir söz söylemiştik; ‘’Kişilerin makamı, mevkii, siyasi görüşü ne olursa olsun, TADER çatısı altında herkes sadece ve sadece Tarsuslu’ dur’’ demiştik.Hepimizin ortak paydası olan bizi biz yapan Tarsus’un çıkarları noktasında, farklılıklarımızı zenginliğe çevirmeli hep birlikte el ele vermeliyiz.İşte bu amaç doğrultusunda kurduğumuz Tader, Tarsus’umuzunkültür, tarih ve doğal güzellikleri ile yöresel lezzetlerini tanıtmak amacına yönelik birçok ulusal ve uluslararası projeyi yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ile bize duyulan güven vedestek sayesinde başarıyla gerçekleştirdik.

Tarsusluların birliğine ve birbirlerinden haberdar olmasına katkı sağlamak, Üniversiteli öğrencilerimizin sorunlarınayardımcı olabilmek amacıyla,Ankara’ da başlattığımız bu dayanışma hareketini daha da genişletmek içinbu süre içerisinde önce İzmir ve ardındanSakarya illerinde de Temsilcilikler açtık.

Geleceğimizin teminatı gençlerimizi çok önemsediğimiz için, onların her türlü sorununa çözüm bulmayı ilke edindik. Pandemi nedeniyle kapalı olan okulların açılması ile uzak kaldığımız sevgili öğrencilerimizle bir araya gelerek,Öğrenci ve Gençlik Komisyonumuzu yeniden oluşturduk ve onların öğrencilik yaşamlarını kolaylaştıracak proje çalışmalarımıza hız verdik.Aile ortamı yarattığımız Tader çatısı altındaKadın Komisyonu üyeleri ile birlikteevlatlarımız için bu çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.9 Yaşındayız, Tarsus ve Tarsuslular için arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu vesileyle, bu anlamlı günde bir kez daha yürüdüğümüz bu yolda bizlere destek olan,yalnız bırakmayan yerel yönetimlerimize, siyasilerimize, STK Başkan ve yöneticilerimize, Muhtarlarımızave sizlerle bizim aramızdaki gönül bağının pekiştirilmesinde aktif rol üstlenen yerel basınımıza ve siz değerli hemşehrilerimize bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz’’ dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar