Subscribe Us


Büyükşehir Belediyesi’den eğitimde fırsat eşitliği için deneme sınavı


 

MERSİN HABER- Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği yaratabilmek için dezavantajlı bölgelerde açtığı kurs merkezlerinde, kaliteli eğitimin yanı sıra deneme sınavlarıyla da öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olunuyor.

 Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz günlerde Tarsus’ta Mithatpaşa Mahallesi Şehitler Caddesi üzerinde açılan LGS’ye yönelik Mithatpaşa Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nde, deneme sınavları da düzenleniyor.

 Yıl sonuna kadar tüm derslerin birebir anlatımı, rehberlik hizmetleri ve aile ziyaretlerinin de gerçekleştirildiği Mithatpaşa Kurs Merkezi’nde, tecrübeli eğitim kadrosu, öğrencilerin geleceklerine ışık tutabilmek için çalışıyor.

 Büyükşehir Belediyesi Mithatpaşa Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Sorumlusu Aycan Uçar, program dahilinde derslerin düzenli şekilde sürdüğünü ve öğrencilerin eksiklerini belirleyebilmek adına sık sık deneme sınavları yapmaya başladıklarını söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar