Subscribe Us


İÇEL, LİDERİ DEVİRDİ. İÇEL’DEN KRİTİK GALİBİYET



MERSİN HABER-TFF 3. Lig 3. Grup’ta ikinci yarıya iyi başlayan İçel İdman Yurdu, deplasmanda karşılaştığı lider Fethiyespor’u 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini üç maça çıkardı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 20. Hafta maçında Fethiyespor’u 2-1 mağlup etti.

Ligde ikinci devreye iyi bir başlangıç yapan ve ilk iki maçını kazanan Kırmızı Lacivertliler, deplasmanda lider Fethiyespor ile karşılaştı. Fethiye İlçe Stadyumu’nda oynanan maçta gülen taraf İçel İdman Yurdu oldu. Maçı 2-1 kazanan kırmızı lacivertliler galibiyet serisini üç maça çıkardı.

Maça etkili başlayan Mersin ekibi, 23. Dakikada Muhammed Raşit Şahingöz’ün attığı golle skoru 1-0’a getirdi.

Golün ardından maçta yine etkili oynayan takım İçel İdman Yurdu oldu. Ayağına gelen fırsatları değerlendiremeyen kırmızı lacivertliler, ilk yarının son dakikalarında yediği golle soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle girdi.

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan iki takım maçta üstünlüğü ele geçirmek için ataklarını artırmaya başladı. Oyuna sonradan giren Furkan Güneş, takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Son üç maçta da gol sevinci yaşayan Furkan Güneş’in attığı golle maçı 2-1 kazanan İçel İdman Yurdu, galibiyet serisini de üç maça çıkardı.

Şampiyonluk yolunda kritik bir deplasmandan üç puanla ayrılan Kırmızı Lacivertliler, puanını 36’ya yükseltti.

Bu yıl sahasında oynadığı 10 maçı kazanan Fethiyespor ise ilk defa sahasında puan kaybetti ve haftayı 46 puanla lider kapattı.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar