Subscribe Us


MERSİN BÜYÜKŞEHİR MSK KADIN BASKETBOL EKİBİ, EVİNDE GALİP GELDİ


 MERSİN HABER- BÜYÜKŞEHİR MSK KADIN BASKETBOL TAKIMI,BODRUM KARYA SPOR KULÜBÜ’NÜ 86-42 YENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadın Basketbol Ligi 16’ncı hafta karşılaşmaları kapsamında mücadele ettiği Bodrum Karya Spor Kulübü’nü 86-42 yendi.

Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde heyecan devam ediyor. Ligin 16’ncı hafta mücadeleleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Takımı ile Bodrum Karya Spor Kulübü, Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Evinde oynamanın avantajıyla rahat bir oyun sergileyen MSK Kadın Basketbol Takımı, maç sonunda 86-42’lik skorla galip oldu.

Kadın Basket Takımışampiyonluk iddiasını sürdürüyor

Bodrum Karya Spor Kulübü karşısında aldığı bu galibiyet ile 29 puana yükselen ve ligdeki yerini koruyarak şampiyonluk iddiasını sürdüren MSK Kadın Basketbol Ekibi, eksikoyuncuları olmasına rağmen ortaya koyduğu mücadeleyle Mersinli basketbol severlerden takdir topladı. 

Karşılaşmanın ilk basketinin, 17 puan ile ligde 15’inci sırada bulunan Bodrum Karya SK’den gelmesi üzerine temposu hızlanan karşılaşmanın ilk çeyreğini Büyükşehir MSK, 18-9 skor ile önde bitirdi. Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde de 21-17’lik skorla galip gelen Kadın Basket Takımı, karşılaşmanın ilk yarısını 39-26 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk periyodunda da etkin ve teknik oyununu sürdüren MSK, 3’üncü çeyreği de önde tamamladı.  Karşılaşmanın sonunda 86-42’lik skorla salondan galip ayrılan taraf Büyükşehir MSK Kadın Basketbol Takımı oldu.

Taraftar desteğini yoğun olarak arkasında hisseden MSK’lı basketbolcular, 8 Ekim 2021’de Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda ligin ilk karşılaşmasında 21 sayı fark ileyendiği Bodrum Karya’ya karşı ikinci karşılaşmasında 44 sayı farkla galip gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Kadın Basketbol Takımı, ligin ilk yarısında galip geldiği Karşıyaka Çarşı Koleji ile gelecek hafta İzmir Vali Hüseyin Öğütcen Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar