Subscribe Us


TARSUS’TA BARBAROS HAYRETTİN YARKIN İLE İMZA GÜNÜ


 TARSUS HABER-Tarsus Kültür Parkında, 8 Ocak günü saat 14.00’de Kanser konusunun ve bu konuda yazılmış kitabın konuşulacağı bir etkinlik düzenlendi.

Tarsus’a ve Tarsuslulara 20 yıl hizmet etmiş olan  Barbaros Hayrettin Yarkın yazdığı kitabının bütün gelirini Kanser hastalarının tedavisinde kullanılması amacıyla  bağışladı.

Kitap gelirini Kanser Savaşçıları Derneğine bağışlamış olan Barbaros Hayrettin Yarkın ile “Kanser değil Yakamoz” adlı kitabının konuşulacağı İmza Günü ve Söyleşi gerçekleştirilecek.

    Tarsus Kent Konseyinden yapılan açıklamada “Konsey olarak Tarsus Belediyesinin katkıları ve Tarsus Beşiktaşlılar Derneğinin çabalarıyla gerçekleştireceğimiz bu etkinlikte Barbaros Hayrettin YARKIN; Kanserin nasıl üstesinden gelinebileceğine dair konuları, bilimsel bilgi ile donanmış uzman
doktorlardan anlayıp öğrendiklerini, yaşadıklarını, yaptığı çeşitli araştırmalarla edindiği bilgileri bizlerle paylaşacak. Hep birlikte moral ve motivasyonumuzu artıracak bu anlamlı söyleşi etkinliğine tüm halkımız davetlidir.” denildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar