Subscribe Us


TARSUS’TA ÇOCULARIN KAR SEVİNCİ


 MERSİN-TARSUS HABER- Dağlardan Tarsus'a getirilen kar, çocukları mutlu etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin yüksek kesimlerden Tarsus'a getirilen kar, çocukları sevindirdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kemalpaşa ve Tozkoparan mahalleleri ile Atatürk Caddesi'ndeki Yarenlik Alanı'na yüksek kesimlerden getirilen karlar döküldü.Kar görmek için sabahın ilk saatlerinden itibaren alana gelen çocuklar, kartopu oynadı ve eğlendi. Etkinliklerde çocuklara kek ve süt de ikramı yapıldı.

- TARSUSLU ÇOCUKLAR, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ORGANİZASYONUYLA KAR SEVİNCİ YAŞADI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsuslu çocuklara kar sevinci yaşattı. Büyükşehir ekipleri, Torosların zirvesinden kamyonlarla taşıdıkları karları, Yarenlik Alanı saat kulesi önüne döktü.

 

Aynı şekilde Tarsus’un dezavantajlı mahalleleri arasında yer alan Kemalpaşa Mahallesi ve Tozkoparan Mahallesi’nde de, muhtarlarla yapılan görüşmeler neticesinde uygun noktalara kar döküldü.

 

Dün akşam saatlerde dökülen ve duyurusu yapılan karları görmek için sabahın ilk saatlerinde çocuklar, anne ve babalarıyla da birlikte Yarenlik Alanı’na akın ettiler. Kartopu oynayan çocuklar, gönüllerince eğlendiler.

 

Vahap Amcaları’ndan çocuklara sürprizler

Kar sevinci yaşayan çocuklara Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ikramı olan kek ve sütler de dağıtıldı.

 

Oğlunu alarak Yarenlik Alanı’na gelen Mahir İlhan, “Çok güzel bir düşünce. Oğlum çok mutlu oldu. Diğer çocuklarda çok mutlular ve eğleniyorlar. Sürpriz ikramlarda yapıldı. Bu konuda sayın Başkana teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar