Subscribe Us


Turizm işbirliği Derneği başkanı Cengiz Terzi , başkan Bozdoğan ile görüştü


 

TUR OPERATÖRLERİ TARSUS’UN TURİZMDE KALKINMASI İÇİN BAŞKAN BOZDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

..

Türkiye genelinde Turizm işletmeciliği yapan tur operatörleri ve turizm İşletmecileri Derneği başkan ve yöneticileri Tarsus’a geldi.

Tarsus belediyesinin desteklediği Tarsus’u tanıma amaçlı  geziye ilk gün  Tarsus Barajı 'Su Sesi'  işletmecileri ev sahipliği yaptı.

Turizm işbirliği Derneği  başkanı  Cengiz   Terzi ile genel sekreter Hakan Şenel ve Tarsus’ta Tarsus geziyor firması  sahibi Ahmet Torun ve yurdun değişik yörelerinden gelen Turizm işletmecileri ile Tur operatörlerine Su Sesi’nde sabah kahvaltısı verildi. burada konukları Su Sesi işletmecileri Erdoğan Aslan ve İbrahim Ayhan ağırladı. Aslan “Türkiye’nin değişik yörelerinden Turizm uzmanları ve  TUR-ID yöneticileri kentimizde ve Mersin genelinde 3 günlük bir gezi ve inceleme yapacaklar. Biz Tarsus olarak kendilerini ağırlayıp gereken desteği vereceğiz. Çünkü Tarsus Turizmden gerektiği gibi pay alamıyor” dedi.

(TUR-ID)Turizmci işbirliği Derneği  başkanı  Cengiz   Terzi ile genel sekreter Hakan Şenel, Tarsus’un kabuğunu kırması gerektiğini, bununda Turizmciler, Belediye,  işadamları STK’lar ve basın ile el birliği yapılarak başarılacağını söylediler.

Cengiz Terzi “Tarsus’ta tarih var, turizm var. Ama bu kentin gelişmesi için bir eksiklik var. Biz bölgeyi tanıma, bu bölgenin eksikliklerini tesbit etme ve tanıtım için geldik. Bu kentin öncelikle bir Turizm Master planının hazırlanması lazım. Bu kente  Otel lazım, başka neler lazım onları tesbit edip önerilerde bulunacağız. Bugün burada olan ve olmayan her Turizm dernekleri ve acentalarının Tarsus ile Mersin ile diğer ilçelerimiz ile ilgilenmesi için iyi bir tanıtım şart. Sizlerde destek  olduğunuzda bu bölgeyi turizm açısından daha üst seviyelere çıkaracağız” dedi.

Genel sekreter Hakan Şenel ise, TUR-ID olarak 12 segmentleri olduğunu , kendilerinin turizm sektörünün gelişmesi için birçok alanda araştırma yapıp, kent yöneticilerini ve turizmle uğraşanları bilgilendirdiklerini söyledi. Tarsus basınından da destek istedi.

(TUR-ID)Turizmci işbirliği Derneği  başkanı  Cengiz   Terzi ile genel sekreter Hakan Şenel, Tarsus’un kabuğunu kırması gerektiğini, bununda Turizmciler, Belediye başkanı Haluk Bozdoğan ile de görüştüler.


Yorum Gönder

0 Yorumlar