Subscribe Us


- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİCE KURS MERKEZİ’NDE “DERSİMİZ ATATÜRK” ADLI FİLM GÖSTERİMİ


  

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasına kavuşan Yenice Kurs Merkezi’nde, öğrencilere yönelik olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamı, Milli Kurtuluş Savaşı dönemi ve sonrasında yaşanan gelişmelerin anlatıldığı “Dersimiz Atatürk” adlı film gösterimi sunuldu.

 

Yenice Kurs Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen “Dersimiz Atatürk” film gösterimini öğrenciler büyük bir ilgi ile izlediler.

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün, Milli Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği üstün liderlik özelliklerinin yanı sıra dönemin zorluklarının da anlatıldığı filmde, tarihçilerin ve ünlü kişilerin döneme ilişkin yorum ve görüşlerine de yer veriliyor.

 

LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinin yanı sıra 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin de faydalandığı ve Bayboğan Eğitim Vakfı ve Çağ Üniversitesi Kurucusu merhum Yaşar Bayboğan adının verildiği Büyükşehir Yenice Kurs Merkezi’nde kaliteli eğitim hizmetinin yanı sıra sosyal aktivitelerle de öğrencilere hizmet veriliyor.

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar