Subscribe Us


GÜRSES KILIÇ :PENDİKSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ


 

TARSUS İDMAN YURDU TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜRSES KILIÇ :PENDİKSPOR MAÇI ÖNEMLİ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki ekibimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Teknik Direktörü Gürses Kılıç Pendikspor Maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Harun Şahin Kırbıyık’ın sorumluluklarının bilincinde olduğuna dikkat çekti. Pendikspor Maçı hazırlıklarını anlattı. Basından gelen soruları yanıtladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki ekibimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü 13 Şubat 2022 Pazar günü, saat 13.00 de, kendi sahasında Pendikspor ile karşılaşacak.

 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına Teknik Direktör Gürses Kılıç ve Tarsus'ta faaliyet gösteren basın mensupları katıldı.

 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Teknik Direktörü Gürses Kılıç yaptığı açıklamada devre arası transfer dönemi ile ilgili ve oyuncularla ilgili bilgilendirme yaptı. İç ve dış sahada oynanan oyunları değerlendirdi. Hakemlerle ilgili yaşanılan sıkıntıları ve taraftarla ilgili beklentileri dile getirdi. Her maça ciddi bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti. Yakın ve gelecek zaman için hedeflerini belirtti. Şampiyonluk ve play-off hedefimiz dedi. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nde ve Tarsus'ta iz bırakarak güzel anılmak istediğini söyledi. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık'ın istifa açıklaması ile ilgili bilgi verdi. Harun Şahin Kırbıyık’ın sorumluluklarının bilincinde olduğuna dikkat çekti. Pendikspor Maçı hazırlıklarını anlattı. Basından gelen soruları yanıtladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki ekibimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü 13 Şubat 2022 Pazar günü, saat 13.00 de, kendi sahasında Pendikspor ile karşılaşacak.

Emine KUREN

Yorum Gönder

0 Yorumlar