Subscribe Us


TARSUS KUVAYİ MİLLİYE’DE 71. YIL KUTLAMASI


YAKUP BONCUK- Tarsus Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği’nin kuruluşunun 71.yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliğe Kaymakam Kadir Sertel Otcu ve belediye başkanı adına Hakan Yıldırım katıldı.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu ‘’Tüm Kuvayi Milliyeci'lerin 71. kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehitlerimizi ve vefat etmiş Kuvayi Milliyecilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.’’ Dedi. Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği kuruluşunun71. yıldönümünü protokol ile birlikte kutladı.

Tarsus Şubesindeki 71. yıl kutlamasına Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye başkan yardımcısı Hakan Yıldırım, Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, Tarsus Müftüsü Ali Can, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Fahri Yardım komitesi başkanı Elife Aslan, bazı sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile Kuvayi Milliye Tarsus Şube başkanı İsmail Taşgit, Dernek üyeleri katıldı.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu, kurtuluş savaşının kazanılmasında Atatürk ve silah arkadaşları ile Kuvayi Milliyecilerin büyük rolü olduğunu belirterek vatan uğruna canını veren tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle andıklarını söyledi. “Hepimiz birer Kuvayi Milliyeciyiz. Bu ruhu yaşattığınız için sizlere teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra 71. yıl anısına hazırlanan pasta kesildi. Pastayı en kıdemli üyelerden 96 yaşındaki Mehmet Turgut Arkan , protokol üyeleri ile birlikte kesti.

Yapılan duaların ardından tebriklerin kabulü ile tören sona erdi.




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar