Subscribe Us


MESKİ, YAĞMURSUYU ÇALIŞMALARINA TÜM İLÇELERDE DEVAM EDİYOR



MESKİ, ERDEMLİ’DE YAKLAŞIK 2, 5 KİLOMETRE YAĞMUR SUYU ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİYOR

MESKİ, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini göz önünde bulundurarak başlattığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Erdemli ilçesi Arpaçbahşiş Mahallesi’nde başlatılan yağmursuyu çalışmaları sayesinde vatandaşların yoğun yağışlı zamanlarda yaşadığı su baskını sorunları son bulacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü, yağmursuyu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Erdemli ilçesi Arpaçbahşiş Mahallesi’ne bağlı 203., 205., 206., 211., 303., 304., 305., 307. ve AkdenizSokaklarında yağmursuyu çalışmalarına devam eden MESKİ, vatandaşların yoğun yağışlarda sokaklarda biriken yağmursularından dolayıyaşadığı sıkıntıları gideriyor.

Mersin’in birçok noktasında altyapı yatırımlarına aralıksız devam eden MESKİ, Erdemli ilçesi Arpaçbahşiş Mahallesi’nde bulunan9 sokakta muhtelif çaplarda 2 bin 500 metre yağmursuyu hattı imalatı çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla vatandaşların yoğun yağışlı dönemlerde zaman zaman yaşadığı su baskını sorunlarına son verilecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar