Subscribe Us


Özsu ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı

TADER Genel Başkanı Semih Özsu ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı…

Başkan Özsu mesajında; ‘’Bugün TBMM’nin açılışının 102. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Çocuklarımızı geleceğimizin teminatı olarak gören Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü çocuklarımıza bayram olarak hediye etmiştir. Dünyada ilk ve tek Çocuk Bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gelecek nesillere karşı olan sevgi ve güveninin bir göstergesidir.Bu bayram, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır.

23 Nisan 1920 tarihi Kurtuluş Savaşının devam ettiği günlerde, vatanın işgalden kurtulacağına olan inancın bir göstergesi, aynı zamanda millet iradesinin vücut bulduğu ve Cumhuriyet’in temellerinin atıldığıgündür. 

 

Bu duygularla, savaşların son bulduğu bir dünyada yaşamak ve çocuklarımıza savaşların olmadığı barış içinde bir dünya bırakmak temennisiyle‘’TBMM’nin açılışının 102. yıldönümünüve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’nıkutluyor,bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmaküzere, Birinci Meclisin kurucu üyelerini, kurtuluş savaşının eşsizkahramanlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum’’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar