Subscribe Us


TARDOBDER’DE YENİ YAPILANMA


 

TARSUS HABER- Kısa adı TARDOBDER olan Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneğinde yeniden yapılanma hareketlilik getirdi. TARDOBDER’in yeni  Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Yıldırım yaptığı açıklamada “12/04/2022 İtibari ile TARDOBDER Tarsus'ta Doğup Büyüyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Oy Birliği ile seçilmiş bulunmaktayım. Bu büyük görev ve sorumluluğu, güven ve birlik ile bana emanet eden başta eski Yönetim Kurulu yeni Onursal Başkanı Bayram Yıldız ve tüm yönetim ekibimize teşekkür eder; yeni dönemimizde tüm Tarsuslular adına başarılar dilerim” dedi.

Yıldırım daha sonra şunları kaydetti:

“ Bu gururu kelimeler ile anlatmak mümkün değil. Göreve geldiğim ilk andan itibaren bu sorumluluğun ancak ve ancak yaptıklarımız ve Tarsus'a katacaklarımız ile değerleneceği ve yüceleceği bilincindeyim.

Derneğimizin kurucusu bu oluşumun mimarı Onursal Başkanımız Bayram Yıldız’a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyor; tekrardan beni bu göreve layık gören herkese şükranlarımı sunuyorum.. El birliği, gönül birliği içerisinde, devraldığım görevi onurla taşıyacağıma inanıyor; tüm Tarsus'umuza hayırlı olmasını diliyorum.”
Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneğinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Kurucu Başkan Bayram Yıldız’ın özel nedenlerinden dolayı bu güne kadar başarıyla yaptığı başkanlık görevinden affını istemesi nedeniyle yönetim kurulu üyeleri  oy birliği ile  başkan olarak Ümran Yıldırım’ı seçti. Yeni seçilen Başkan Ümran Yıldırım’a önceki Başkan Bayram Yıldız başarılar dileyerek görevi devretti ve tebrik etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar