Subscribe Us


TARSUS TARDOBDER’DE 23 NİSAN KUTLAMASI BİR BAŞKA GÜZEL


YAKUP BONCUK: Kısa adı TARDOBDER olan Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklar ve aileleri ile birlikte coşkuyla kutladı.

Kızılmurat mahallesinde Otel Zorbaz arkasında bulunan dernek binasında yapılan kutlamalara dernek üyesi  aileler ve çocukları ile İsmet karabulut yönetimindeki kadınlar ritm grubu,  gençler gitar, keman gurubu da katılarak güzel bir konser verdiler.

Etkinliklere eski sanatçılardan  Fahri Işık yurtdışından gelerek katılırken, Teksif Sendikası eski başkanlarından Necdet İnandıoğlu ve TARDOBDER yöneticileri de katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Dernek başkanı Ümran Yıldırım “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını üyelerimiz ve onların çocukları, torunları ile birlikte neşe içinde büyük bir coşkuyla kutladık. Bizleri yalnız bırakmayan dernek üyelerimize, Şef İsmet Karabulut’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlikte çocuklar ellerinde balonlar ve Türk bayrakları ile güzel bir görüntü oluştururken türkülere ve söylenen marşlara da eşlik ettiler. Şiirler okudular.. 

Etkinlik verilen ikramlarla son buldu.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar