Subscribe Us


TARSUS TTB'DE BAYRAMLAŞMA


 TARSUS HABER- Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla Borsa ve TTBLİDAŞ personelleri ile bayramlaştı. 

Günün anlam ve önemine ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getiren Borsa Başkanı Murat Kaya, “Toplumsal dayanışma ve birliğimizin temel taşlarından olan bayramlarımız, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, herkesin kucaklaştığı, birliktelik duygularımızın güçlendiği özel günlerdir. Bu özel günlerimizi sevdiklerimizle, yakınlarımızla birlikte sağlıkla, huzurla geçirmenin önemine dikkat etmeliyiz. 

 

“HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK” 

 

Her şeyin başı sağlık diyen Başkan Murat Kaya, Günlük hayatımızda hiçbirimiz canımız acımadığı sürece sağlımızın kıymetini bilmiyoruz. Maalesef eski sağlıklı halimize geri döndüğümüzde yine aynı şekilde umurumuzda olmuyor. Hayatımızda çok zengin olmanın mutluluk getirmeyeceği, asıl mutluluğun sağlığımızda olduğunu fark etmeliyiz. 

Bu hayatta öğrenmiş olduğumuz en kıymetli şeyin sağlık olduğunu öğrenmeliyiz. Çünkü unutmamak gerekir ki sağlık yoksa hiçbir şeyin önemi yoktur. 

 

Bu duygularla, yaptığınız özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür eder, Ramazan Bayramınızı kutlar, ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.” dedi. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar