Subscribe Us


TARSUS’TA ŞENLİK HAZIRLIĞI


 TARSUS HABER- Pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen, Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Çocuk Şenliği, 5.’si ile kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer alacağı şenlikte; çocuklar bayramlarını doyasıya yaşayacak.

 

Tarsus Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Çocuk Şenliği bu yılda kaldığı yerden devam ediyor. 23 Nisan saat 11.00’da Aznakay Parkı’ndan karnaval havasında bir kortej ile başlayacak olan etkinlikler Kültür(Merkez) Parkı’nda kurulacak oyun grupları, atölyeler, gösteriler, yarışmalar ile 2 gün boyunca devam edecek. İllüzyon, kukla tiyatrosu, konserler, bubble şov, pantomim, gibi sahne gösterilerinin yanısıra okulların hazırladığı gösterilerin de sergileneceği etkinlikler ile çocuklar doya doya eğlenme imkânı bulacak.

Çocuklar 2 gün boyunca; Şişme oyun parkları, uzay çadırı, pantomim, kukla gösterileri, illüzyon gösterileri, Bubble Show, şarkılı masal anlatımı, palyaçolar, animatörler, geleneksel oyunlar, konserler, seramik atölyesi, resim atölyesi, el sanatları atölyesi, bilim ve teknoloji atölyesi, satış stantları, spor gösterileri ve çeşitli sahne gösterileri ile 23 Nisan’da bayramın coşkusunu yaşayacak.

23 Nisan saat 10.00 itibariyle başlayacak olan etkinlikler 24 Nisan saat 17.00’ye kadar devam edecek.

RENKLİ ETKİNLİKLER

Tüm çocukları bayram coşkusu için şenliğe davet eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Pandemi nedeni ile ara verilen şenliğimizin 5.’si ile çocuklarımızla buluşuyoruz. Gün boyunca renkli etkinlikler ve gösteriler gerçekleştireceğiz. Bu güzel güne tüm çocuklarımızı davet ediyoruz’’ diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar