Subscribe Us


TARSUS BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLADI: BORÇSUZ BELEDİYEYİZ


 TARSUS HABER- Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Mayıs Ayı Olağan Meclisinde borçsuz bir Belediye olduklarını, artıya geçtiklerini ve bu sebeple yatırımların önünün de açık olduğunu vurguladı. Aralık ayına kadar söz verdikleri tüm projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, Tarsus’ta yapımı süren çalışmalarla ilgili bilgiler paylaştı.

 Başkan Bozdoğan, ’Yatırımlarını kendi öz kaynaklarıyla yapmaya devam eden, güçlü mali yapısından taviz vermeyen bir belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz’’ dedi.

 

Tarsus Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin oylanıp karara bağlanması veyahut komisyona sevki ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşan Başkan Bozdoğan, her meclis yaptığı gibi kasa durumunu kamuoyuna ve meclis üyelerine aktararak halen borçsuz belediye olma özelliğini koruduklarını ve buna rağmen tüm projelerin süratle Aralık ayına kadar bitmesi için çalışmaların sürdüğüne değindi. Meclis toplantısının sonunda konuyla ilgili konuşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,, Tarsus Belediyesi'ni yatırımlarını kendi öz kaynaklarıyla yapmaya devam eden, güçlü mali yapısından taviz vermeyen bir belediyecilik anlayışıyla yönetmeye devam edeceklerinin vurgusunu yaptı. Başkan Bozdoğan; Biyogaz Tesisi, Yeni Mahalle, Bağlar, Gaziler, Beydeğirmeni Mahallerine yapılacak kentsel dönüşüm, un fabrikası, konuk odaları, köy sosyal tesisleri, spor tesisleri, yurt barınma yerleri, engelli birey tesisleri, inovasyon projeleri, sebze meyve kurutma makineleri, araç filosu yenilenmesi ve olimpik havuz gibi onlarca projenin de hayata geçeceğini belirterek, Tarsus Plajına giden yolda köprü yapıldığına ve 1 aya teslim edileceğini söyledi. Tarsus’ta 92 milyonluk asfalt ihalesi yapıldığını ve asfaltlanmamış köy yolu kalmasın diye 100 milyonluk bir ihale daha yapılacağına değinen Başkan Bozdoğan ‘’Borçsuz bir Belediye olarak tüm yatırımlarımızı hayata geçirmek için süratle çalışıyoruz’ ’dedi.

 ………….OOO………...

VATANDAŞIN BÜTÇESİNE KATKI

Vatandaşların bütçesine katkı sağlamak amacıyla çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Haluk Bozdoğan, ‘’Tarsuslu hemşehrilerim özellikle rahat olsunlar, ekmek fiyatları piyasa fiyatının her zaman yarısı ya da daha altı olacak. Bu konuda söz veriyorum. Çünkü halkımızın ekmek konusunda sorun yaşamasını istemiyorum. İl olduğumuzda suyumuz da bedava olacak. Bir de Halk Et Markette et fiyatlarımızı 91 lira ve 93 lira olarak sabitledik. Enflasyon vatandaşlarımızı etkilemesin diye çalışıyoruz’ ‘dedi.

 ………….OOO………...

 

KENTE YENİ BİR STADYUM KAZANDIRILACAK

Tarsus İdman Yurdu’nun sahaya yansıttıkları, verdikleri mücadelelere de değinen Başkan Bozdoğan, takımı başarılarından dolayı tebrik ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlendiğini ve kente bu vesile ile büyük bir stadyum yapılacağını belirtti. Başkan Bozdoğan, ‘’Şampiyon olmak için takımımızın her şeyi yapacağına inanıyorum, biz her zaman yanlarındayız. Çünkü ben Tarsus halkından eminim, bu takımı şampiyon da yapar, bu kentte stadyumunu da yapar, bu halk Tarsus'u il de yapar, bundan eminim’’ diye konuştu.

………….OOO………...

TÜM TAPULAR ALINDI

200 Milyonluk yatırım planından bahseden Başkan Bozdoğan, ‘’Biz borçsuz bir belediyeyiz, tüm yatırımlarımız rahatlıkla sürüyor. Belediyemiz yerleşkesinin, Kültür Merkezi’nin ve tüm yerlerin tapularını zorluklarla mücadele ederek aldık. Yapılamaz denilen her şeyi başarmaktan gurur duyuyoruz’’ diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar