Subscribe Us


TARSUS BİRLİKTE GÜZEL


 TARSUS HABER- Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Bayramın 1. günü merkez mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı, bayramlaştı.

St Paul Butik Otelde 4 saat süren toplantı, Tarsus'umuz için oldukça verimli geçti.

Başkan Bozdoğan ''Mahalle muhtarlarımızla yapacağımız toplantılarımızın sürdürebilir olması ve mahallelerimize eşit hizmet götürme gayemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Bayramın ilk günü olması vesilesiyle, toplantımıza katılım sağlayan ve güzel bir sohbet ortamı oluşturan muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz.'' dedi.

BAŞKAN BOZDOĞAN MERKEZ MAHALLE

MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bayramın birinci gününde merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahallelere eşit hizmet gayesiyle gerçekleştirilen toplantıya kent merkezinde bulunan 45 mahalle muhtarı katılım sağladı.


Vatandaşların ilk temas noktası olan mahalle muhtarları ile birebir iletişim halinde olmaya büyük önem veren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 45 merkez mahalle muhtarı ile bir araya geldi. 4 saat süren toplantıda her mahalle muhtarının talep ve istekleri not alınarak ilgili müdürlüklere anında aktarım sağlandı. Birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile birlikte muhtarların taleplerini not alan Başkan Bozdoğan, gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

 

Saint Paul Otel’de düzenlenen toplantıda 4 saat boyunca muhtarların talep ve istekleri alındı. Birkaç gün önce başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin 180 mahalleyi ziyaret ettiklerini, muhtarlar ile temas kurarak talep ve isteklerini aldıklarını ifade eden Başkan Bozdoğan, her zaman muhtarlar ile dayanışma içerisinde faaliyetlerin yürütüleceğini ifade etti.  Başkan Bozdoğan, muhtarlara görev süresi boyunca Tarsus için yaptığı projeler hakkında detaylı bilgiler aktarırken, mahallelerin sorunlarını da birinci ağızdan dinleme fırsatı yakaladı. Katılım sağlayan muhtarlara teşekkür eden Başkan Bozdoğan, toplantılar yaparak sorunları bizzat dinlediklerini, bundan sonra da görüşmelerin daha sık yapılacağını kaydetti.

‘’TARSUS BELEDİYESİ OLARAK HER MAHALLEYE EN HIZLI ŞEKİLDE

EŞİT HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Başkan Haluk  Bozdoğan Tarsus için azim ve istikrarla çalışmaya devam ettiklerini vurgulayarak,’’ Değerli muhtarlarım, bayramınızı kutlarım. Bugün bir aradayız çünkü amacımız bu yılın sonuna kadar tüm mahallelerimizin sorunlarını bitirmek. Her mahalleye eşit hizmet götürmek için süratle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizde yeni veriler var. Hangi mahalleye ne kadar masraf yapılmış, neler eksik, neler yapmamız lazım tüm bunlar için sizlerle bayramın ilk günü beraberiz. Biz elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Bugün başkan yardımcılarımızla hangi mahalleye ne yapılacağını konuşmak için, biz nerede hata yaptık dememek için hep birlikte sizlerle ortak mahalle sorunlarını konuşmaya geldim. Bazı mahallelerimizde bir ay önce ulaşacağız, bazı mahallelere iki ay sonra ulaşacağız. Ama bunları yaparken sadece muhtar kardeşlerime istediğim tek bir şey sabretmenizi istiyorum. Tarsus Belediyesi olarak her mahalleye en hızlı şekilde eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz’’ dedi.

 

Konuşmaların ardından Başkan Bozdoğan, tüm muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinledi. Toplantıda, ağırlıklı olarak imar, pazaryeri, kentsel dönüşüm, sosyal donatı alanları gibi talepler dile getirildi.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar