Subscribe Us


MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU FAALİYETLERİ


 Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde faaliyetlerini aralıksız yürütüyor.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde belirlenen gün ve saatlerde doktor sunumları, grup terapileri, bilgilendirme toplantıları, sertifikalı el sanatları kursları, özel gün kutlamaları, kitap okuma etkinlikleri, atölye çalışmaları, yoga dersleri, ziyaret etkinlikleri, farkındalık eğitimleri, deneyim paylaşım toplantıları, koro çalışmaları ile gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Tarsus Rasim Dokur Anadolu Lisesi öğretmenleri ve 10. sınıf öğrencileri 'Ziyaret Etkinlikleri' kapsamında Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu ve Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin yaş almış çınarlarını ziyaret etti. Ziyarette, öğretmenlere ve öğrencilere Alzheimer Derneği bünyesinde ve Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Öğretmenler ve öğrenciler yaş almış çınarlarla hasbihal ederek farklı yaşam hikayelerini dinledi.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu-'Unutulmayan Nağmeler Korosu' Koro Şefi Hasan Basri Üstün yönetiminde 2021-2022 çalışma döneminin son çalışmasını yaptı. Her hafta Perşembe günleri Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde koro çalışmalarını yapan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu-'Unutulmayan Nağmeler Korosu' ihtiyaç sahibi alzheimer hastası ve hasta yakınları için 9 Haziran 2022 Perşembe günü, saat 20.00'de Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlediği ücretli 'Yaza Merhaba Konseri'ne tüm Tarsus Halkı'nı davet etti.

Emine KUREN

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar