Subscribe Us


TARSUS 100. YIL HEMZEMİN GEÇİDİ BAKIMA ALINIYOR


 TARSUS HABER- Tarsus’ta kent merkezinde oldukça yoğun şekilde kullanılan ve Turkuaz Çarşısı yanında yer alan 100. yıl hemzemin geçidi, raylı sistemin revize edilmesi ve bozuk zeminin düzenlenmesi için bakıma alınıyor.

 

Tarsus Kasım Ekenler Bulvarı üzerinde bulunan 100. yıl hemzemin geçidi, hem yayalar, hem de sürücüler tarafından oldukça yoğun şekilde kullanılıyor. Hemzemin geçitte TCDD ekipleri tarafından raylı sistemin bulunduğu noktalarda revize ve düzenleme işlemi yerine getirilecek.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise hemzemin geçidin üst yapısını oluşturan asfalt zeminini tamamen yenileyecek. Hemzemin geçitte yapılacak teknik çalışma ve zemin düzenleme işlemi ile trenlerin yanı sıra hem sürücülerin, hem de engelli bireyler ve diğer yayalarında güvenli geçiş yapmaları sağlanacak.

 

Söz konusu faaliyet kapsamında Tarsus 100. yıl hemzemin geçidi 12 Haziran Pazar günü saat 22.00’den başlayarak trafiğe kapatılacak. Kısa sürede bitirilmesi hedeflenen işlemlerin ardından geçit yeniden açılacak. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar