Subscribe Us


TARSUS BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI


 BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN DOKTOR KARAKAYA’NIN ÖLDÜRÜLMESİNE TEPKİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısında, dün Konya Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınayarak doktorların ve sağlık çalışanlarının haklı davalarında her zaman yanlarında olacağını belirtti. Başkan Bozdoğan, ’’Bizleri yaşatmak için mücadele veren doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız bu muameleyi hak etmiyor, yaşanan olayı kınıyoruz’’ diye konuştu.

Tarsus Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Dr. Haluk Bozdoğan Başkanlığında meclis salonunda gerçekleştirildi. 9 gündem maddesinin konuşulduğu toplantıda Türkiye gündeminde yer alan Konya Devlet Hastanesi’nde yaşanan silahlı saldırı kınanırken, 2016’dan beri Şehit İshak Mahallesi’nde çözülemeyen imar sorununun çözüldüğüne değinildi. Komisyona giden evraklar arasında bulunan yol yapım işinde kullanılmak üzere olan borçlanma yetkisi ise meclis üyelerince kabul edildi.

BAŞKAN BOZDOĞAN’’, DOKTORLARIMIZIN

HAKLI DAVASINDA YANLARINDAYIM’’

Konya Devlet Hastanesi’nde yaşanan silahlı saldırı hakkında konuşan Başkan Bozdoğan sağlık çalışanlarının yaşadığı bu acı olayı kınayarak, Covid 19 sürecinde sağlık çalışanlarının emeklerini bir kez daha hatırlattı. Doktor ve sağlık çalışanları için gerekli hakların tanınmadığına da değinen Başkan Bozdoğan, ‘’Cumhuriyetin doktorları kolay yetişmiyor, çok emek veriyorlar, her meslek gibi tıpta çok zor bir alan. Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet tarihinde bilimde ve akılda en önde olmak için, çağdaşlaşmak için bilim insanlarımıza ve doktorlarımıza çok kıymet vermiştir.  Şu an sağlık çalışanlarımız, doktorlarımız hemşirelerimiz haklarını alamıyor, güvende değiller ve yaşanan olay sonrası tepki için grev haklarını kullanıyorlar. 7. Salgın geliyor, yine alkışlayacağız, hemşirelerimizi alkışlayacağız, doktorlarımızı alkışlayacağız. Bu kadar basit olmamalı. Doktorlarımızın sağlık çalışanlarımızın bu haklı davalarında yanlarındayım’’ diye konuştu.


‘‘MECLİS ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Tarsus’un yol kalitesini yükseltmek, yaşam konforunu arttırmak amacıyla yapılacak yol, asfalt proje ve çalışmalarında kullanılmak üzere istenilen borçlanma yetkisi komisyon kararlarının ardından meclis üyelerince kabul edildi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın meclis üyelerine teşekkür ettiği toplantıda ‘’Bu bölgede çok kaliteli bir meclise sahibiz. Halkımıza hizmet etmek için, kentimize ortak fayda için meclisimizde birlik beraberlik takdire şayan,, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar