Subscribe Us


TARSUS KENT KONSEYİNDEN MEDYAD’A ZİYARET


 TARSUS AHBER- Tarsus Kent Konseyi başkan ve genel sekreteri MEDYAD’a (Medya Mensupları Derneği) kutlama ziyaretinde bulundu.

Kent Konseyi başkanı Reşit Tok ve genel sekreter Remzi Karabulut, MEDYAD’a, 24 Temmuz Basın’dan Sansürün kaldırılışının yıldönümü ve Gazeteciler Bayramı münasebetiyle bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.  MEDYAD Basın Merkezinde gerçekleşen ziyarette Tok ve Karabulut, MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerinden başkan yardımcısı ve başkan vekilleri olan Zirve Gazetesi sahibi Ferhat Günaştı ve Tarsus Ekspres-Akkoza gazeteleri yazarı Yakup Boncuk ile bir araya geldi.

Tok, basının 4. kuvvet olduğunu ve halkın sesi, gözü, dili, kulağı olduğunu belirterek “Bizlerinde sesimizin duyurulmasında, faaliyetlerimizin kamuoyuna duyurulup anlatılmasında büyük desteği olan basının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Kent Konseyi olarak bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Basına ve basın çalışanlarını emekleri için kutluyorum” dedi.

MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan da, kendilerinin Tarsus ortak paydasında tüm yetkililere, halka ve sivil toplum kuruluşlarına aynı mesafede yaklaşıp sorunların çözümü için destek verdiklerini söyledi. Çalışkan “Tarsus, Yenice ile Huzurkent arasına sıkışmış bir kentti. Biz bu algıyı  basın olarak yıktık. Tarsus il olma hakkını alması için hep destek verdik. Bunu başardığımızda kentimiz daha hızlı kalkınacaktır. bu konuda siyasilere ve tüm STK’lara görev düşmektedir” dedi. Ziyaret nedeniyle Kent Konseyi başkanı Tok ve genel sekreter  Karabulut’a teşekkür etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar