Subscribe Us


TİY HOCASI BİROL EROL İSTİFA ETTİ

 Tarsus İdman Yurdu’nda  süpriz istifa. Teknik direktör Birol Erol istifa ettiğini sosyal medyadan açıkladı.

iŞTE O AÇIKLAMA..

'Her zaman yuvam olarak kendimi buraya ait hissettiğim Tarsus İdman Yurdu’mda 7 yıl süren görev sürecim oldu.

Altyapısında, A takımda yardımcı hocalık, scout ve maç analizi gibi farklı farklı bölümlerde büyük keyifle, sorumlulukla, heyecanla görevler aldım.

Son olarak da teknik direktörlük yaptım.

Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde çok sevdiğim Tarsus İdman Yurdunda son olarak 100. Yılda şampiyonluk parolası ile tekrardan anlaşmaya vardığımı duyurmuştum.  Bu kısa süreçte “başka hocalarla görüşülüyor” söylentileri kulağımıza kadar geldi. Burası benim yuvam olduğu için kulübümüzün zarar görmemesi ve farklı değerlendirilmemesi adına iki kez yöneticilerimize gidip kulübümüzün önünü açabileceğimi gönül rahatlığı ile bildirdim.

Yöneticilerimiz bana böyle bir şeyin olmadığını ve görevime devam etmem gerektiğini bildirdiler. Maalesef üzülerek altını çizmeliyim ki bugün kulübümüzde başka bir hocayla görüşüldüğünü öğrendim ve bir karar vermek zorunda olduğum gerçeğiyle istemeyerek de olsa yüzleştim. Ve  100. Yılda şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve çok sevdiğim Tarsus İdman Yurdu’mun önünü açmak için bugün görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu süreçte bana destek veren herkese ve değerli taraftarlarımıza sonsuz teşekkürü borç bilirim.

Bundan sonra gelecek hocamıza ve her zaman taraftarı olduğum Tarsus İdman Yurdumuza yeni sezonda tüm samimi duygularımla başarılar diliyorum. 

100. Yılda şampiyonluğun geleceğine yürekten inanıyorum.

Saygılarımla..’’

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar