Subscribe Us


AYNURCA 1 YILDA 52 PROĞRAM YAPTI


 TARSUS HABER- Aynur Sevinç , sosyal medyadan bir yılda 52 proğram yaparak güzel bir ivme yakaladı..

 Canlı yayın röportajlarıyla bir yılını dolduran Aynur Sevinç “Değerli arkadaşlarım 16 Eylül 2021 günü başladığımız Aynur Sevinç ile Aynur'ca ortağım duayen gazeteci Yakup Boncuk bey ile 52 canlı yayın yaparak bir yılımızı doldurduk.

Programımızda Tarsus'ta başarı hikayeleri olan Değerli Tarsuslularımızı konuk ettik Tarsusluları Tarsuslularla buluşturduk.

Konuğum olan tüm misafirlerime sonsuz sevgiler teşekkür ederim . Program çekimlerimi yapan ve kaleme alan duayen gazeteci Yakup Boncuk bey'e sonsuz teşekkürler.

110 bini aşan izleyicilerine sonsuz teşekkürler. YouTube kanalımı kurdum programın adıyla Aynur Sevinç ile Aynurca ordada desteklerinizi esirgemediniz teşekkür ederim.

Bana destek veren Tarusumuzun grup sayfalarıTarsus'ta Doğup Büyüyenler sayfasına.Tarsusa Katkı Verenler sayfasına Tarsus Tüm Emek-Der sayfasına Tarsus Cengiz Topel lisesi Mezunları sayfasına Musalla ve Çukurovanın Değerli insanları 33 sayfasına ve röportajımızı yayınlayan Tarsus Akkoza Gazetesine ve Tarsus Medya Mensupları Derneği'nin kapısını bize açan başkanımız Okan Çalışkan beye sonsuz sevgi ve saygılarımla teşekkür ederim.” dedi.

 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar