Subscribe Us


KADİR DOĞULU'YA OLAN BENZERLİK ŞAŞIRTTI


MERSİN-HABER- Mersinli ünlü oyuncu ve manken olan Kadir Doğulu'ya benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.. İsmi Muaz Çiçek olarak bilinen kişinin aslında ünlü oyuncunun bir hayranı olduğu anlaşıldı..

M.Ç'nin magazinsel bir hayattan ziyade sakin bir hayat yaşadığı öğrenildi..M.Ç, ünlü oyuncuya benzerliğiyle ilgili çevresinden gelen güzel iltifatlardan hoşnut olduğunu açıkladı.

▪Çiçek,ünlü oyuncu hakkında şunları ifade etti:

-"Ünlü oyuncuyu uzun yıllar öncesinden tv'de görüp hayranı olduğum bir oyuncudur.O zamanlar tabi onun başarılı bir oyunculuk sergilediğinin ve iyi bir oyunculuk kariyerinin olacağının farkındaydım ve bu bende bir hayranlık oluştu.O dönem sadece bir kaç kişi bu benzerliğimi dile getirirken şimdi ise daha fazla kişinin fark ettiğini görüyorum.

-Bazı kişilerin fotoğraflarımı gördüklerinde "Ona benziyorsun, bir yakının veya akraban mı?,nerede oynuyorsun?" gibi güzel iltifatlarıyla da karşılaştım..İnsanların fotoğraflarımı gördüklerinde bunu dile getirdiklerini görmek güzel bir duygu.

-Kadir Doğulu dizi oyuncularımız içinde yeri çok özeldir ve dizilerdeki rolleri unutulmaz karakterlere bürünür.

-Bu yüzden ünlü oyuncunun büyük bir hayranıyım ve onunla bir gün gerçek hayatta tanışma vasfını elde etmeyi çok isterim"

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar