Subscribe Us


TARSUS’TA SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU BUGÜN


 18Eylül Pazar günü Tarsus’ta  Süslü Kadınlar Bisiklet Turu yapılacak. Etkinlik Yarenlik alanında saat 17.30 da başlıyor.

Serpil Kara‘’Çünkü KADIN SOKAĞA ÇIKARSA DÜNYA DEĞİŞİR. Süslü Kadınlar Bisiklet Turuonlarca il/ilçede eş zamanlı yapılan bir bisikletli kadın etkinliğidir.2013yılından beri her yıl Dünya Otomobilsiz Kentler Gününe dikkat çekmek için yapılmaktadır.İZMİR merkezli başlayıp, dünyanın bir çok şehrine yayılan farkındalık etkinliğidir.* Turuherhangi bir kuruluş, kurum, parti, şirket düzenlemiyor. Bağımsız kadınlar tarafından gönüllü olarak organize ediliyor. *Amacı dahaçok kadını bisiklet sürmeye özendirmek  aynı zamanda bisiklet kullanıcıları içingüvenli bisikletli ulaşım altyapısı talep etmektir.* İklimDeğişikliği var ve biz bisikleti bir gezegenin sorunlarına bir çözüm olarak görüyoruz.Dünyayıdaha iyi yaşanabilir bir hale getirmenin adımını atıyoruz.* Tur için kayıt yaptırmanıza gerek yok. Bisikletinizi ve kendinizi süsleyip gelin.* Ücretsiz.*

Lütfen etkinlikte sadece kendinizi temsil edin.*Tur yavaşve kısa mesafedir. *Tur için bisikletinizi kendiniz temin etmelisiniz.’’ Dedi.

EtkinlikYarenlik alanında saat 17.30 da başlıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar