Subscribe Us


TARSUS TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ YAPILDI


 TARSUS-HABER-Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni dönem seçimleri yapıldı. Toplam  16 komite için ayrı ayrı  sandıklar konuldu.

TSO seçimlerinde en çekişmeli seçim ise 8. meslek grubunu oluşturan “inşaat destekleyici faaliyetler” sandığında yaşandı.

Uzun yıllardır TSO Meclis üyeliği yapan ve Meclis Başkanlığı görevini de üstlenen Eyüphan Eyüboğlu, Fikri Bucak ve Murat Tasgül’ün birlikte olduğu liste 69’a, 72 oyla seçimleri kaybetti. Bu grupta Güllü Vinç, Ada Doğalgaz ve Altınova Say Hırdavat şirket temsilcileri, TSO’nun yeni dönem meclisinde yer almaya hak kazandılar.

Türkiye’nin en eski Oda’larından biri olan ve 3701 üyesi bulunan TSO’da, yeni dönemde 9 olan yönetim kurulu sayısı 11’e, meclis üye sayısı ise 36’dan 41’e çıktı. 15 olan meslek komitesi sayısı ise 16’ya yükseldi.

 Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak, “Tarsus’ta ekonominin çatı kurumu olan Odamızda, son derece demokratik bir şekilde seçimlerimizi gerçekleştirdik. Tarsus’a yakışır bir seçim gerçekleştirdik. Katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz, duyarlılıklarından dolayı. Genel anlamda da bir önce ki döneme bakacak olursak, yüzde 90’ın üzerinde bir oranla da tekrar meclisimiz ve üyelerimiz bize devam, dedi.

Bizde bundan sonra başladığımız projeleri bitirmek öncelikli hedefimiz. Ve bu projelerin yanına daha ne ekleyebiliriz, bunu Tarsus menfaatine nasıl çevirebiliriz çalışmalarımız bu yönde olacak. Seçimler Tarsus iş dünyasına hayırlı olsun” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar