Subscribe Us


TARSUS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE DESTEK


 

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin hazırladığı "Atık Su Arıtma Tesisi Kurulumu" fizibilite projesi Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazandı.

Doğal kaynaklara ve çevreye verilen etkinin en aza indirilmesini sağlamak, çevreyi kirletmemek için mevcut olan en ideal teknolojileri kullanmak politikasıyla, firmalardan kaynaklanan evsel ve endüstriyel atık suların arıtılması amacıyla kurulması planlanan "Atık Su Arıtma Tesisi Kurulumu" fizibilite projesi, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Ruhi Koçak ve Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rıfat Duran tarafından imzalanan sözleşme ile başlamış oldu.

Çukurova Kalkınma Ajansı desteğiyle Tarsus Organize Sanayi Bölgesi tarafından hayata geçirilecek proje ile OSB'de atık su arıtma tesisi kurulumu için fizibilite raporu hazırlanacak. Fizibilite raporu, Tarsus OSB'nin faaliyete geçme süresini hızlandıracak ve bölgeye yatırım yapmak isteyen potansiyel yatırımcılara kılavuzluk edecek.

Çukurova Kalkınma ajansında gerçekleştirilen imza törenine Tarsus OSB Bölge Müdürü Davut Nezih Turhan, Bölge Müdür Yardımcısı Erman Geçim, Çevre Yüksek Mühendisi Gamze Ayhan ve Çukurova Kalkınma Ajansından Burak Can Gezer katıldı.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar