Subscribe Us


TARSUS İNLEYEN NAĞMELER MUSİKİ DERNEĞİ KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ


 

TARSUS-HABER- Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği Başkanı Feryal Bulut, İkinci Başkan Ali Özek, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Kan, Kemal Çelik ve Ali Salgıt ziyarette hazır bulundular.

Sıcak bir ortamda geçen görüşmede dernek hakkında bilgi verildi ve tarsus üzerine sohbet edildi.

Sohbet daha çok Tarsus’un sosyal yapısı ve bu konudaki ihtiyaçlar üzerine oldu. Kaymakam Kadir Sertel Otçu, Tarsus’un çok güzel ve kaynağı bol bir şehir olduğunu dile getirerek sosyal anlamda da gerekli adımların atılması gerekliliğini dile getirdi.

Üniversitenin öğrenci kapasitesi artırıldığında, Lojistik Köy, Hava Alanı ve Sahil Bandı Projelerinin ilerlemesi ve faaliyete geçmesi ile birlikte ekonomik, sosyal ve kültürel olarak Tarsus’u daha güzel günlerin beklediğini söyledi.

Nezaket ziyaretinde Tarsus’un Kurtuluş Yıldönümü kapsamında, 23 Aralıkta Müze içerisinde gerçekleşecek olan Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği konseri için çalışmalar hakkında bilgi de verildi.

Kaymakam Kadir Sertel Otçu ve Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği Başkanı Feryal Bulut, karşılıklı olarak nezaket ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar