Subscribe Us


TARSUS’TA '10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ ÖDÜL TÖRENİ


 

Tarsus Kaymakamlığı'nın '10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü' dolayısıyla düzenlediği 'İnsana En Saygılı Kurum, Personel ve Proje Ödül Töreni' Doğu Akdeniz Orman Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde gerçekleşti.

 

'Ödül Töreni'ne Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Kaymakamlığı İnsan Hakları Kurulu Üyeleri, Tarsus Protokolü, Doğu Akdeniz Orman Araştırma Enstitüsü Müdürü Abdulkadir Yıldızbakan ve Personelleri, kurum ve kuruluşların temsilcileri, Çukurova Sanayi Ortaokulu Müdürü Aykübe Tanrıverdi, öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte basın mensupları katıldı.

 

'Ödül Töreni' saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunması ile başladı. Doğu Akdeniz Orman Araştırma Enstitüsü Müdürü Abdulkadir Yıldızbakan, Çukurova Sanayi Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Haknur Arslan, Çukurova Sanayi Ortaokulu Müdürü Aykübe Tanrıverdi, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu sırayla söz alarak günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarını yaptılar.

 

Konuşmaların ardından; Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na, Tarsus Engelliler Platformu'na, Arsoy Özel Engelli Bakım Merkezi'ne, Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu'na, Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu nezdinde '2022 Yılı İnsana En Saygılı Kuruluş Ödülü' verildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli Metin Özdamarlar'a, İlçe Sağlık Müdürlüğü Personeli Mehmet İşlek'e, Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Personeli Fatma Köse Yeşil'e, Tapu Müdürlüğü Personeli Yunus Öner'e, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Gamze Ateş'e, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü Personeli Onur Tezel'e, Tarsus Kaymakamlığı Özel Büro Personelleri Meliha Kaya ve Yeter Manay'a Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu nezdinde '2022 Yılı İnsana En Saygılı Kamu Görevlisi Ödülü' verildi.

 

Tarsus Devlet Hastanesi'ne, Tarsus Huzurevi Personellerine, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne, Dumlupınar Hürriyet İlkokulu'na, Yeşiltepe İlkokulu ve Ortaokulu Velilerine 'Gelecek Susuz Gelmeyecek Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında ödül verildi.

Çukurova Sanayi Ortaokulu öğrencileri 'İnsan Hakları Evrensel Bildirisi'ni sunarak ' İnsan Hakları Günü' ile ilgili yazılar ve şiirler okudular. 'Çocuklar Hep Gülsün' isimli oratoryoyu sahnelediler. Müzik Öğretmeni Alaatdin Dağdelen, Türkçe Öğretmeni Polat Yılmaz ve Müzik Öğretmeni Ayşegül Yıldız müzik dinletisi sundu.

'Ödül Töreni' Doğu Akdeniz Orman Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Bahçesi'ndeki kokteyl ile son buldu.

Haber: Emine Kuren

Yorum Gönder

0 Yorumlar